blogname

112
goudanieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Politie zoekt getuigen van autobranden in Gouda


Gouda - Agenten kregen donderdag 2 november omstreeks 02.30 uur de melding binnen dat meerdere auto’s in de brand stonden op een parkeerterrein aan de Thorbeckelaan. De politie houdt rekening met brandstichting en is op zoek naar getuigen.

Toen agenten omstreeks 02.30 uur op de Thorbeckelaan aankwamen, bleken er vier auto’s in brand te staan. Twee andere auto’s raakte beschadigd door de brand. In totaal zijn zes voertuigen na de brand afgesleept. De politie houdt rekening met brandstichting en startte direct een onderzoek.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Thorbeckelaan wat mogelijk met deze branden te maken heeft. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie in Gouda via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws