blogname

112
goudanieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Getuigen gezocht van woningoverval Gouda


Aan de Burgemeester Gaarlandtsingel werd woensdagavond omstreeks 20.30 uur een man in zijn woning overvallen. De dader sloeg kort daarna op een scooter op de vlucht. De politie zoekt getuigen.

De dader klopte aan bij de woning en duwde direct het slachtoffer naar binnen. De dader gaf het slachtoffer enkele klappen en wilde geld hebben. Het slachtoffer wist de woning uit te komen waarop de dader op een scooter op de vlucht sloeg. Een agent zag de verdachte die aan het signalement voldeed rijden op de Lange Tiendeweg en zette direct de achtervolging in. Na een korte achtervolging liet de verdachte de scooter achter in een steegje tussen de Eerste Kade en de Jan Verzwollestraat en ging er vervolgens rennend vandoor. Hij werd niet meer aangetroffen.

Signalement
De dader is tussen de 25 en 30 jaar oud en heeft een gezet postuur hij is kalend en hij vertrok op een zwarte scooter met grijs/zilverkleurige voor- en achterkant.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Burgemeester Gaarlandtsingel, wat mogelijk te maken heeft met deze woningoverval. Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Gouda via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws