blogname

112
goudanieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brand Atletiek vereniging Gouda


Op 30 december was er rond 22:10 uur een melding van een brand bij atletiek vereniging Gouda. Op de locatie in het Groenhovenpark zagen agenten dat er op het terrein van de atletiekvereniging een gebouw voor de opslag van materialen geheel in brand stond. De brandweer heeft met veel inzet de brand onder controle gekregen. Helaas was het leed al geschied en is al het materiaal (horden, speren, pionnen en nog veel meer spullen) verloren gegaan.
Erg triest voor alle vrijwilligers en leden van de vereniging die nu zonder materialen zijn komen te zitten.

Nog triester is dat al snel verdenkingen rezen dat het hier om brandstichting ging. Een getuige zag drie jongens van ongeveer 16 jaar oud wegrennen en ook troffen agenten een jerrycan met brandstof aan in de omgeving van de atletiekvereniging.

De recherche doet vandaag onderzoek naar de oorzaak en start ook de zoekslag naar de verdachten.

De politie kan tips goed gebruiken. Heeft u iets gezien of gehoord of weet u wie hier bij betrokken zijn neem dan via 09008844 contact op met de politie in Gouda. Wilt u dit liever anoniem doen dan kunt u bellen met meld misdaad anoniem: 08007000

Ben jij zelf de dader? Denk nog is goed na over je daad en start 2018 met een goed voornemen door jezelf te melden aan het bureau van Politie.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws