Verdachte drugshandel aangehouden

Gouda – Politieagenten hielden op maandagochtend 1 juli een 20-jarige man aan in zijn woning in Gouda die verdacht wordt van de handel in harddrugs. Aanleiding voor zijn aanhouding was een eerder incident aan de Brugmanshof in Gouda waaruit zijn betrokkenheid bij de verkoop van drugs bleek.

Op dinsdag 29 mei zag een surveillerende agent dat drie mannen zich verdacht gedroegen op de Brugmanshof, twee van hen waren bekenden van hem uit de wijk. Toen hij de drie naderde, gingen de twee ervandoor op een scooter. De man die achterbleef vertelde drugs te hebben willen kopen. Hierop werd een onderzoek ingesteld naar de handel en wandel van de twee, waarbij een van hen als verdachte van de handel in heroïne en cocaïne naar voren kwam.

Aanhouding

Deze man, een 20-jarige inwoner van Gouda, werd op maandagochtend 1 juli in zijn woning aangehouden. In zijn auto troffen de agenten een verpakking met ruim 50 gram cocaïne aan doordat de politiespeurhond hierop ‘aansloeg’. De verpakking zat verstopt in een ruimte achter de autoradio. De auto en de drugs zijn in beslag genomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek.